Informeer uzelf goed met onze gedetailleerde informatie en tips over:

Stormschadereparatie

Gigantische hagelstenen door het dak… Het lijkt op een filmscenario! Toch overkwam het diverse huishoudens in Brabant in de zomer van 2016. De enorme hagelstenen lieten de mensen in een lekkend en tochtend huis achter. Dakdekkers in deze regio zijn ruim een half jaar bezig geweest om alle schade te repareren. Andere scenario's die regelmatig voorkomen in Nederland zijn omwaaiende bomen op het dak en losvliegende dakpannen door harde windvlagen. Door hagel en storm kan uw dak dus een flinke optater en veel schade krijgen.

Stormschade en hagelschade beperken
Bij plotselinge schade aan uw dak door weersinvloeden is het zaak om vervolgschade zo veel mogelijk te beperken. Dit kan bijvoorbeeld door snel een zeil te spannen over het dak, zodat de dakconstructie en het interieur geen verdere waterschade oplopen. Als u Brands Dakonderhoud belt bij stormschade (24/7 service), dan regelen wij dat zo snel mogelijk. Na het beperken van de vervolgschade kunnen wij de schade opnemen en kijken hoe die gerepareerd kan worden.

Erkend rapport voor de verzekering
Brands Dakonderhoud stelt voor u een volledig rapport op met alle schadeposten, de nodige reparatiewerkzaamheden en de kosten daarvan. Zo is het voor uzelf duidelijk wat er gedaan moet worden. Dit rapport kunt u ook inleveren bij de verzekering om uw schade te declareren.

Snelle reparatie na stormschade
Ons team van dakspecialisten staat klaar om uw (zwaar) beschadigde dak snel en vakkundig te repareren na stormschade. Wij laten u niet in de kou staan! Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan uw contactgegevens in en omschrijf duidelijk uw vragen of de gewenste werkzaamheden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak.

Lees bij onze andere diensten meer over diverse opties voor dakreparatie en dakonderhoud.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.