Informeer uzelf goed met onze gedetailleerde informatie en tips over:

Vogelwerende dakprofielen

Hoe leuk het ook is om de mussen op het dak te zien spelen en badderen, vogels kunnen voor behoorlijk wat schade aan uw dak zorgen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de isolatie van uw dak wegpikken om te nestelen onder de dakpannen. Dit kan leiden tot lekkage en de bijbehorende schimmelvorming en houtrot. Voor het behoud van uw dak is het dus beter dit te voorkomen.

Plaatsen van vogelwerende dakprofielen
Vogelwerende dakprofielen worden in de goot onder de pannen geplaatst. Ze hebben uitsteeksels waar de dakpannen overheen vallen. Zo hebben vogels geen enkele mogelijkheid om nog onder de dakpannen te komen. Er is een ruim aanbod aan profielen van diverse modellen en materialen. Wij adviseren u graag. Brands Dakonderhoud monteert de vogelwerende profielen snel en vakkundig, zodat uw dak geen schade meer oploopt door nestelende vogels.

Vrijblijvende offerte
Ons team van dakspecialisten staat klaar om de vogelwerende dakprofielen van uw keuze onder uw pannen te plaatsen. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan uw contactgegevens in en omschrijf duidelijk uw vragen of de gewenste werkzaamheden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak.

Lees bij onze andere diensten meer over diverse opties voor dakreparatie en dakonderhoud.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.