Hecht familiebedrijf
25 jaar ervaring
Vast aanspreekpunt
Bel direct: 085 303 3777

Dakcoating voor duurzaamheid en energie-efficiëntie

Het dak van uw huis speelt een cruciale rol in het behoud van comfort en energie-efficiëntie. Het is de eerste verdedigingslinie tegen het heftige Nederlandse weer en heeft invloed op de algehele duurzaamheid van uw woning. Een van de manieren waarop u kunt bijdragen aan de duurzaamheid en energie-efficiëntie van uw dak is door gebruik te maken van dakcoating. In deze blogpost zullen we verkennen hoe dakcoating kan bijdragen aan duurzaamheid en energie-efficiëntie voor hellende daken, de verschillende soorten dakcoatings en hoe ze kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur in uw huis.

De voordelen van dakcoating

Dakcoating is een beschermende laag die wordt aangebracht op het oppervlak van uw dakbedekking. Het biedt tal van voordelen, waaronder:

1. Verlengde levensduur:

Dakcoating beschermt uw dakbedekking tegen de schadelijke effecten van UV-straling, extreme temperaturen en weersinvloeden, waardoor de levensduur van uw dak wordt verlengd.

2. Weerbestendigheid:

Dakcoatings zijn ontworpen om uw dak waterdicht te maken, waardoor infiltratie van regenwater wordt voorkomen. Ze helpen ook bij het weerstaan van wind, hagel en andere extreme weersomstandigheden.

3. Energie-efficiëntie:

Door reflecterende dakcoatings te gebruiken, kunt u de temperatuur in uw huis reguleren. Ze weerkaatsen een groot deel van de zonnewarmte, wat resulteert in een koeler huis en minder belasting voor uw airconditioningsysteem.

4. Milieuvriendelijk:

Het verlengen van de levensduur van uw dak en het verminderen van de behoefte aan dakvervanging draagt bij aan duurzaamheid en vermindert afval.

Soorten dakcoatings

Er zijn verschillende soorten dakcoatings beschikbaar, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen:

1. Reflecterende dakcoatings:

Deze coatings zijn ontworpen om zonnewarmte te weerkaatsen en de temperatuur in uw huis te verlagen. Ze zijn bijzonder effectief in warme klimaten en kunnen uw energieverbruik verminderen.

2. Waterdichte dakcoatings:

Deze coatings creëren een waterdichte barrière op uw dak om lekkages te voorkomen. Ze zijn ideaal voor oudere daken met slijtage.

3. Elastomere dakcoatings:

Deze flexibele coatings kunnen zich aanpassen aan de beweging van uw dak en zijn bestand tegen scheuren en barsten. Ze zijn uitstekend geschikt voor daken die vatbaar zijn voor temperatuurveranderingen.

4. Silicone dakcoatings:

Siliconencoatings bieden duurzame bescherming en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen UV-straling en kunnen de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen.

Hoe dakcoating de temperatuur reguleert

Een van de opmerkelijke eigenschappen van dakcoating is de mogelijkheid om de temperatuur in uw huis te reguleren. Reflecterende dakcoatings zijn hierbij de sterren. Ze weerkaatsen het grootste deel van het zonlicht dat op uw dak terechtkomt, waardoor de dakbedekking koeler blijft. Dit heeft verschillende voordelen:

A. Vermindering van warmteabsorptie:

In tegenstelling tot traditionele donkere daken die zonnewarmte absorberen, reflecteert een met dakcoating behandelde dakbedekking het grootste deel van de zonnestraling. Hierdoor blijft uw dak koeler en wordt de overdracht van warmte naar uw huis geminimaliseerd.

B. Lagere koelingskosten:

Omdat uw huis koeler blijft dankzij dakcoating, hoeft uw airconditioningsysteem minder hard te werken. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde belasting voor het milieu.

C. Verhoogd comfort:

Een koeler huis betekent meer comfort voor u en uw gezin, vooral tijdens hete zomers.

D. Duurzaamheid:

Door de temperatuurregulerende eigenschappen van dakcoating kunt u de levensduur van uw dakbedekking verlengen, waardoor u minder vaak dakreparaties en vervangingen hoeft uit te voeren.

Conclusie

Dakcoating is een krachtig hulpmiddel voor huiseigenaren die de duurzaamheid en energie-efficiëntie van hun hellende daken willen verbeteren. Het beschermt uw dak tegen de elementen, verlengt de levensduur ervan en reguleert de temperatuur in uw huis. Of u nu kiest voor reflecterende, waterdichte, elastomere of siliconencoatings, dakcoating kan bijdragen aan een groenere en energiezuinigere woning. Overweeg het gebruik van dakcoating als onderdeel van uw strategie voor dakbescherming en verduurzaming, en geniet van de voordelen voor de lange termijn.

Gratis dakinspectie
Plan direct uw vrijblijvende dakinspectie, wij controleren onder andere uw:
Dakbedekking
Eventuele lekkages
Dakisolatie
Dakgoten
Gratis adviesgesprek

Vrijblijvende offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie aan voor gratis advies op maat. Heeft u met spoed een dakdekker nodig? Dan kunt u ons het beste bellen.
Brands Dakonderhoud dakdekker voor pannendaken en platte daken
Liever contact per mail? Vul dan direct ons offerteformulier in, we nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
Bel direct met Angelo op: 085 303 3777

Waarom Brands Dakonderhoud?

10 jaar garantie op onze werkzaamheden
We maken uitsluitend gebruik van de beste materialen
U heeft altijd een vast aanspreekpunt
We hebben een hoge klantentevredenheid

We trots op onze tevreden klanten

google
Piotr Gruhn
8 mei 2024
google
Hans Nicolaassen
21 april 2024

Over de dakreparatie in Veghel erg tevreden vakkundig gedaan

google
Magdalena
10 april 2024

Top service!!!

google
Suzanne Taylor
8 april 2024

Fantastisch bedrijf- Zijn meedenkend, eerlijk en vakkundig. Ons lastige dak (uit 1926) is binnen 5 dagen geheel aangepakt- naast nieuwe pannen, nieuw loodwerk, nieuwe goten en het weghalen van schoorstenen, is er goede isolatie aangebracht en heel veel hout vervangen dat volledig verrot was. Sterker nog: op de eerste dag bleek een heel deel van het dak te zacht om op te staan. Ze zijn tot goede oplossingen gekomen om het te repareren en het geheel ziet er geweldig uit. Goed bereikbaar, meedenkende medewerkers, netjes op tijd en fijn in de omgang.

Zeer vakkundig personeel. Daklekkage verholpen en totale schoorsteen renovatie, ziet er weer als nieuw uit. Tijdens het werk continu op de hoogte gehouden d.m.v. foto's, eventuele meerwerk in goed overleg. Prima zaak!

google
Max Bartels
24 februari 2024

De mannen van Angelo hebben in vijf dagen tijd onze dak van 160 m2 vernieuwd. Een deel was zonder beschot en met rieten isolatie. Al het 90 jaar oude riet is weggehaald, dakbeschot geplaatst en alles met nieuwe pannen gelegd. Hier en daar opgehoogd, alle het dak-lood nagelopen en zo nodig vervangen, boeiborden vervangen etc. Elke dag 6-8 man keihard en vrolijk aan het werk, ondanks de regen. Alles netjes afgeleverd en de boel rond het huis ook weer schoon achtergelaten. Ondanks de onrust van het gebonk en getimmer met 8 mannen op je dak en om je huis, vijf dagen lang, was het toch een mooie ervaring. Het resultaat is prachtig. Communicatie met Angelo verloopt heel goed en de na-service is ook prima. Een aanrader voor iedereen!!!

google
Ton Claessens
19 februari 2024

Enige jaren geleden is mijn garage dak vernieuwd. Onlangs zijn lekkages opgetreden. Ik heb Brands daar van in kennis gesteld maar het duurt wel meer dan een maand voor ze contact met je opnemen. Dat is vrij vervelend, maar ze hebben zich toch gemeld. Ik hoop dat de reparatie met succes is uitgevoerd. Ton Claessens, Goirle

google
Corry
1 februari 2024

Ze hebben mij (en ook de buren) prima geholpen bij lekkage van het dak op zolder. Konden heel snel schakelen om een nieuw pannendak te leggen, ook toen het probleem niet meteen opgelost was kwamen ze snel terug om het definitief de kop in te drukken. Ik kan dit bedrijf aanraden. Bedankt jongens!

google
Stefan Visscher
15 december 2023

Wat zijn jullie goed en snel! En nog vriendelijk ook. Bedankt

google
hans paul brandt
6 december 2023

Wij zijn zeer tevreden. Ze hebben hier het pannendak van 400 m2 opnieuw gedekt. Afspraak = afspraak. Zeer goed gepland en gecoördineerd. En kwaliteit geleverd tot in de puntjes. Als je iets aan je dak moet laten doen: vraag naar Angelo.

google
Hanna van den Berg
27 november 2023

Dit bedrijf heeft laatst mijn dakpannen vervangen, ik had lekkage op verschillende plekken. Ze konden op korte termijn komen ondanks het slechte weer. Vriendelijke mensen en alles ging netjes volgens afspraak. Dak ziet er keurig uit en mijn lekkage is verholpen. Bedankt!

google
Regio R2recycling
23 oktober 2023

Heel fijn bedrijf om mee samen te werken, komt afspraken na en ontzettend vriendelijk :D

google
René 4 always
3 oktober 2023

Na 2 twee aannemers te hebben benaderd die de klus niet konden klaren kwam ik via mond op mond reclame uit op Brands dakonderhoud welke op 22 september 2023 langs kwamen met 6 man sterk mijn dakpannen en die van mijn buurvrouw te vervangen. Het was mooi om te zien dat het 6 koppige team goed op elkaar is ingespeeld en dat resulteerde in een mooi resultaat. Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over de vakmensen van Brands dakonderhoud. Wat mij betreft is Brands dakonderhoud een aanrader...👍

google
Chiu Tang
3 oktober 2023

In september j.l. heb ik mijn dakpannen laten vervangen, werk uitgevoerd door Brands Dakonderhoud. Het ging heel soepel en snel. Team is vakkundig en werken goed samen. Afspraken zijn goed nagekomen. Ik kan iedereen dit aanbevelen. After service is ook prima.

google
Stefan Koteris
10 september 2023

Begin Augustus is bij ons lekkage geconstateerd bij hevige regenbuien. Omdat ik een aantal jaren geleden een vrijblijvende dak inspectie bij Brands Dakonderhoud heb laten uitvoeren en een daarbij keurig ben geholpen, heb ik weer met hun contact opgezocht. Destijds was het niet nodig om mijn dak te vernieuwen. In dezelfde week na het contact, is er een medewerker van Brands langs geweest, ondanks de vakantietijd. Hij heeft het dak gecontroleerd en opgenomen voor een offerte. Kort daarop heb ik een offerte ontvangen. Na bestudering heb ik de offerte geaccepteerd en binnen afzienbare tijd is er een afspraak gemaakt. Eind Augustus is er aangevangen met het vernieuwen van het dak. OP de afgesproken dag zijn de voorbereidingen getroffen en alles klaar gezet. De volgende dag vroeg in de ochtend stonden Angelo met zes collega’s klaar. Op gestructureerde en voortvarende wijze werd er begonnen. Nadat het tweede deel van de oude pannen waren verwijderd kwam er een tegenvaller boven water. Het dakbeschot (van rond 1900) was verrot/vermolmd. Door adequaat meedenken van Angelo, kon het tijdverlies binnen de perken worden gehouden. Er werden nieuwe dakbeschot platen geïnstalleerd en er kon verder gegaan worden met het vernieuwen van het dak. Op zaterdag ochtend is Angelo en twee collega’s verder gegaan met het afwerken van het dak. Nu zit er een nieuw mooi dak op die er weer tijden tegen weer en wind kan. Angelo en collega’s heel hartelijk dank voor jullie toewijding en inzet. Het was een zeer prettig contact.

google
Rene Frederiks
8 augustus 2023

Ik heb toch al heel veel bedrijven voor dakonderhoud over de vloer (nou ja, op het dak) gehad. Er was al-tijd iets dat niet goed ging. Maar mensen, Brands Dakwerkzaamheden steekt daar letterlijk met kop en schouder bovenuit. Wat een vakkundige mensen, wat een klantvriendelijkheid en service. En bovenal: netjes en zeer aardig personeel. In mijn onderhoudsboekje voor service-verlenende bedrijven staan zij op nummer 1. Ik hoop natuurlijk dat ik niemand nodig heb, maar áls er weer iets is, bel ik Brands Dakwerkzaamheden.

Wij zijn zeer tevreden over Brands en blij met ons mooie nieuwe dak. Snel geleverde offerte en voldoende tijd om het goed door te spreken. Zo vlak voor de bouwvak heeft een goed op elkaar ingespeeld team in ruim twee dagen ons dak op professionele wijze vervangen.

google
Tom Brands
13 juli 2023

Brands dakonderhoud heeft voor ons kosteloos een inspectie gedaan na een lekkage, vlotte communicatie en snelle service!

google
C. van den Berg
12 juni 2023

Erg tevreden net mijn nieuwe dak. Alles ziet er prima uit. Duidelijke informatie en erg vriendelijke mensen. Ze komen met veel dus de klus is snel geklaard.

google
Kim Bast
22 april 2023

Prima bedrijf nette mensen, blijven terugkomen tot het probleem helemaal is opgelost

google
Joris van Doorn
17 april 2023

In verband met plaatsen zonnepanelen eerst dak laten renoveren door brands. Uitstekende service en een prettige offerte. Ze denken mee zodat t zo snel mogelijk geregeld wordt. Nu ook nog de dakgoot laten vernieuwen door Brands en ook dat ziet er piekfijn uit.

google
Peter Rietveld
6 maart 2023

Nadat we ons huis hadden verkocht bleek het platte dak lek door vorst. Een eerste reparatie hield geen stand. Uiteindelijk was het Brands die de noodzaak zag i.v.m opleveren aan de nieuwe bewoners. Inspectie, offerte en compleet nieuw dak waren bij hun snel voor elkaar. Firma Brands bedankt voor jullie snelle en professionele hulp.

google
Henk Donkers
30 november 2022

Wij zijn erg blij dat we uit drie offertes voor Brands Dakonderhoud gekozen hebben. We vonden het mooi om te zien hoe goed het team van zes personen op elkaar was ingespeeld. Als een geoliede machine. In een week tijd hebben ze twee aangrenzende daken geheel vernieuwd. De dakrenovatie verliep gesmeerd. De oude dakpannen en pannenlatten zijn verwijderd. Daarna is er Skytech Pro XL op het dak aangebracht voor extra isolatie en brandveiligheid in verband met zonnepanelen (die vakkundig verwijderd en weer teruggeplaatst zijn). Vervolgens nieuwe pannenlatten en dakpannen. Ook andere mankementen als aansluitingen bij een schoorsteen en de bekleding van een platdak van een dakkapel zijn hersteld dan wel vernieuwd. Het team had duidelijk plezier in het werk (ondanks het weer). De communicatie met ons was uitstekend. Het dak ziet er weer prachtig uit!

google
Niels Klaasen
30 november 2022

Wij hebben ons dak laten renoveren samen met de buren. Wij zijn meer dan tevreden over het werk. De mannen waren erg goed op elkaar in gespeeld. Het werk liep als een geoliede machine. Ze waren binnen een week klaar en het is zeer strak geworden. Na afloop is alles grondig schoongemaakt en alles is netjes opgeruimd. Communicatie is altijd snel en helder. En dat alles voor een hele nette prijs.

google
Hans van Dam
18 november 2022

Top. Met het inhuren van aannemers weet je het maar nooit, zelfs niet met goede ervaringen van vrienden uit de buurt. Maar onze ervaringen met Brands zijn in een woord: Top. We hebben samen met de buren in november 2022 ons pannendak laten vernieuwen en isoleren. Ervaringen: - Snelle reactie en offerte. - Goede prijs. - Prima communicatie van begin tot eind. Via whatsapp en persoonlijk tijdens het werk. - Vlot werk door een team mannen die duidelijk wisten wat ze deden en met plezier hun werk deden. Dank jullie allemaal! - Bij elke vraag van mij (en dat waren er nogal wat, ik vind het gewoon leuk om te weten hoe zo’n dak in elkaar zit) een uitgebreid antwoord. - Alles netjes opgeruimd en achter gelaten. - Eindresultaat: een strak liggend, mooi geïsoleerd, pannendak dat er weer een halve eeuw tegen kan. Over een halve eeuw bel ik Angelo weer!

google
Peter Kruijt
13 oktober 2022

Nadat verschillende bedrijven ons hadden laten zitten met slecht werk of niet op kwamen dagen bij de reparatie van een lekkage heeft Brands het gelukkig goed, vakkundig en snel opgelost.

google
Desmond Swaab
7 oktober 2022

Werken snel en professioneel ! Mijn schoorstenen kunnen er weer jaren tegen!

google
Diego Jongerius
2 oktober 2022

Echt een top bedrijf. Heel snel geholpen. Eerst onze plattedak laten doen. Daarna meteen ook het pannendak. Echt allebei zeer tevreden! Goede communicatie en werken netjes!

google
Eva Bierman
29 september 2022

Erg tevreden! Zowel het platte als het schuine dak volledig vervangen. Hele snelle service, het team werkte netjes en goede communicatie.

google
Arnoud Figge
22 september 2022

een dakdekker die bereikbaar is en snel reageert om de klus te klaren. Heldere offerte, klaar in een dag mentaliteit, werkplek netjes achtergelaten en factuur conform afspraak.

google
Alison Osepa Ritfeld
17 augustus 2022

Na een professionele dakinspectie zijn 4 energieke en efficiënte mannen langs geweest voor een grondige renovatie en om de lekkages te verhelpen. Ik ben zeer tevreden over het werk dat geleverd is.

google
Bjorn Tepaske
25 juli 2022

Echt een top bedrijf! Geweldige service en goed geprijsd.

google
C Van D
27 juni 2022

Een dikke 10!! Wij hebben ons jaren 30 huis volledig laten isoleren en voorzien van nieuwe pannen ,ook zijn de schoorstenen verwijderd. Angelo en zijn team zijn alle afspraken helder nagekomen en hebben zeer hard gewerkt. Van advies tot uitvoer, een partij waar je echt blij van wordt. Het resultaat is dan ook prachtig te noemen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Jan-Jaap Wijkhuizen en Christel van Doren

google
Sascha Janssen
23 juni 2022
google
Bennie de Witte
26 maart 2022

Na lang zoeken bij Brands Dakonderhoud uitgekomen! Zeer positieve ervaring, kwamen na 1 dag direct kijken wat er precies aan de hand was. Kortom, vriendelijke en vakbekwame mensen!

google
Marcel Timmers
3 maart 2022

Snel en goed werk door mensen die duidelijk plezier en deskundigheid in hun werk hebben. Ondanks storm Eunice in zeven dagen een nieuw dak.

google
Pepijn Dam
24 februari 2022

Hele goede en snelle service. Er kwam iemand al binnen 1 dag nadat er schade was en heeft het ter plekke gerepareerd. Eerst de service bieden en dan pas betalen, voor mij heel klantvriendelijk en zal in de toekomst weer beroep doen indien er weer schade is.

google
Farid Bougrine
3 februari 2022

Dakrenovatie, isolatie icm nieuwe dakpannen. Na telefonisch contact hadden we binnen een week een dak inspectie. Na een uitgebreide inspectie is er een plan van aanpak gemaakt en ze konden op korte termijn schakelen. Communicatie was correct en prettig. De heren hadden plezier in het werk en de nazorg was ook goed. Kortom een aanrader.

google
Sandra Grothe
3 januari 2022

Brands Dakonderhoud is super! Eindelijk van ons lekkage probleem af! Brands kwam, zag en overwon! En dat allemaal met een supervriendelijk team van jongemannen die keihard hebben gewerkt onder barre omstandigheden (vrieskou in de week voor kerst) Niks dan lof voor Brands!

google
Bram van der Linden
20 december 2021

Goede club met betrouwbare vakmensen. Reageren en handelen snel. Denken mee en zijn duidelijk in wat wel en niet kan. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Hebben ons goed geholpen na het debacle met een andere dakdekker. Vriendelijke gasten ook. Aanrader.

google
Bas van Heijst
26 maart 2021

Brands was erg toegankelijk en prima offerte prijs/kwaliteit. Bleek dat meerdere woningen rijtje dakrenovatie nodig hadden. Efficiënt aangepakt en snel opgeleverd. Team werkt goed samen, en zijn prima gasten. Aanrader en mogelijk zien we ze meer daken vervangen in de wijk!

google
Matias Bikel
2 maart 2021

Fantastisch werk geleverd hier in Bergen op Zoom. Duidelijke afspraken, meedenken aan oplossingen en kwalitatief heel goed. Klus met schuine dakken, platte dakken, nokken... alles perfect geregeld en snel ook. Het team is respectvol en makkelijk in omgang. Bedankt, nogmaals!

google
René van der Kruk
6 februari 2021

Super snelle en goede service van Brands, gisteravond app gestuurd vanmorgen vroeg al ter plaatse om probleem op te lossen, perfecte service

google
Elly De Rooy
20 januari 2021

Onze woning is 90 jaar oud en helaas bleek de kwaliteit van het dak zeer slecht te zijn. Door een verbouwing aan een huis in de omgeving, waar het gehele dak vernieuwd werd zagen wij de werknemers van Brands actief bezig , die als team zeer goed met elkaar samenwerkten en met als resultaat dat zij daar binnen een week een fraai nieuw dak leverden. Na deskundig en eerlijk advies over wat wel en wat niet in onze situatie kregen wij tenslotte desgevraagd een offerte voor de renovatie van ons dak. Wij konden geen reden bedenken om kritiek te hebben op deze offerte. Heel duidelijk en transparant. Al snel kon met de werkzaamheden begonnen worden en stond het Brands-team in de startblokken. Alle lof voor dit team, het keurige en snelle werk, de correcte omgang en het fraaie resultaat. Ook de omgeving heeft geen overlast ervaren tijdens de uitvoering van het werk. Reacties in de trant van “Geweldig zoals jullie nu weer onder de pannen zijn” doen je goed. Kortom: een aanrader. De Bilt

google
sheresma nazir
8 december 2020

Geweldig bedrijf. Lekkage verholpen. Goede communicatie. Houd zich aan afspraken. Stelt behulpzaam op. Een aanrader!

google
Marcel Melching
19 november 2020

Tot nu toe super tevreden. Er wordt meegedacht en alles is bespreekbaar. Deze mannen hebben een schuurdak wat echt op was weer helemaal spikv en span gemaakt. Ziet er weer keurig strak uit. Voor de rest van ons huis mm ogen ze later zeker terug komen.

google
ben
14 november 2020

Na diverse bedrijven te hebben benaderd, kwam de eigenaar van brandsdakonderhoud op de vrijdag kijken, gaf zijn mening en duidelijke uitleg en de volgende dag een offerte via de mail. Aangezien we lekkage hadden gehad, was het wel noodzakelijk dat we een nieuw bitumen dak op korte termijn zouden krijgen. brandsdakonderhoud heeft gezorgd dat er op hele korte termijn een prima en vakkundig bitumen dak is aangelegd. Een leuk team met jonge welwillende mannen, die ook in staat waren om op een ander niveau van de woning een "hi tuff ep TPO dak" te repareren. Meer dan tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Allemaal bedankt voor de inzet en ik beveel jullie aan.

google
Olivia Subroto
9 november 2020

Na lange zoektocht naar goede dakbedekker, kwamen we bij Angelo terecht. Vanaf de eerste afspraak kwam hij stip op tijd. Ook met zijn snelle reactie en offerte. Alles netjes gehandeld. Met het werk zelf ook netjes en beleefd, strak en goed afgewerkt, schoon en nog goed opruimen achteraf. Al en al heel tevreden met zijn werk. Angelo en zijn team, zeer professioneel en vakkundig. Top!

google
Laurien Ebbenhorst
8 oktober 2020

Eindelijk hebben we een schuur waarvan het plafond niet meer nat is dank zij de behandeling. Keurig gewerkt, nemen afval mee en tevens onderhoud aan het dak gedaan. Je krijgt als bewijs de foto’s toegestuurd, dus helemaal geweldig

google
Igor en Dirkje
7 oktober 2020

Wij zijn erg tevreden over de geleverde service van Brands Dakonderhoud. Alle gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en de werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd. Ook de nazorg is uitstekend. Na lekkage bij de buren zijn deze mannen kosteloos langs gekomen om een inspectie te doen om vast te stellen dat de lekkage niet door hun veroorzaakt is. Op basis van hun inspectie hebben wij de betrokken partij kunnen benaderen en zijn de problemen inmiddels opgelost. Laatst nogmaals langs geweest om alsnog een dakdoorvoer te verwijderen. Kortom, prima service voor een goede prijs met een zeer vriendelijk team. Een aanrader wat ons betreft.

Offerteformulier

Een aanvraag in binnen één minuut geregeld en geheel vrijblijvend.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    × Stuur ons een bericht