Dakgoot reparatie

Heeft u een lekkende dakgoot?

Dakgoot lekkage kan voor flinke schade zorgen. Het is daarom verstandig om uw dakgoten regelmatig te controleren en al het vuil eruit te halen. Mocht uw dakgoot toe zijn aan reparatie, is het verstandig om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Gratis dakinspectie

Bel ons nu
085 3033 777

Een defect dakgoot kan namelijk het water niet meer correct afvoeren wat kan zorgen voor houtrot in de daklijsten of gootconstructie, houtrot in de kozijnen, vocht in de muren en schimmel op de muren/hout. Neem daarom snel contact op met Brands dakonderhoud, voor een snelle en vakkundige reparatie. Onze experts staan voor u klaar en zullen tegen zo’n scherp mogelijke prijs u van uw probleem af helpen.

Waarom Brands Dakonderhoud?

Een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring met een ervaren team aan dakspecialisten. Wij maken gebruik van de beste materialen en uw dak wordt snel en vakkundig gerepareerd. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en bieden 10 jaar garantie op ons werk. Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een gratis dakinspectie met ons in. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op, om een afspraak in te plannen.

Vraag offerte aan

Direct een offerte