Hecht familiebedrijf
25 jaar ervaring
Vast aanspreekpunt
Bel direct: 085 303 3777

Werkgebied

Ons team staat voor u klaar in heel Midden-Nederland. Heeft u dus een dakdekker nodig? Neem dan direct contact met ons op voor gratis advies bij u thuis.

Daarom kiest u voor Brands Dakonderhoud

Vakspecialisten
Topservice
Hoge kwaliteit
Voordelig
Vrijblijvende offerte aanvragen

Dit zeggen onze klanten

4.5
Gebaseerd op 95 reviews
google

Ons dak geisoleerd en nieuwe dapannen erop. Goed teamwork en snel gewerkt. Top!

google

Over de dakreparatie in Veghel erg tevreden vakkundig gedaan

Hans Nicolaassen 21 april 2024
google

Fantastisch bedrijf- Zijn meedenkend, eerlijk en vakkundig. Ons lastige dak (uit 1926) is binnen 5 dagen geheel aangepakt- naast nieuwe pannen, nieuw loodwerk, nieuwe goten en het weghalen van schoorstenen, is er goede isolatie aangebracht en heel veel hout vervangen dat volledig verrot was. Sterker nog: op de eerste dag bleek een heel deel van het dak te zacht om op te staan. Ze zijn tot goede oplossingen gekomen om het te repareren en het geheel ziet er geweldig uit. Goed bereikbaar, meedenkende medewerkers, netjes op tijd en fijn in de omgang.

Suzanne Taylor 8 april 2024
google

Zeer vakkundig personeel. Daklekkage verholpen en totale schoorsteen renovatie, ziet er weer als nieuw uit. Tijdens het werk continu op de hoogte gehouden d.m.v. foto's, eventuele meerwerk in goed overleg. Prima zaak!

google

De mannen van Angelo hebben in vijf dagen tijd onze dak van 160 m2 vernieuwd. Een deel was zonder beschot en met rieten isolatie. Al het 90 jaar oude riet is weggehaald, dakbeschot geplaatst en alles met nieuwe pannen gelegd. Hier en daar opgehoogd, alle het dak-lood nagelopen en zo nodig vervangen, boeiborden vervangen etc. Elke dag 6-8 man keihard en vrolijk aan het werk, ondanks de regen. Alles netjes afgeleverd en de boel rond het huis ook weer schoon achtergelaten. Ondanks de onrust van het gebonk en getimmer met 8 mannen op je dak en om je huis, vijf dagen lang, was het toch een mooie ervaring. Het resultaat is prachtig. Communicatie met Angelo verloopt heel goed en de na-service is ook prima. Een aanrader voor iedereen!!!

Max Bartels 24 februari 2024
google

Enige jaren geleden is mijn garage dak vernieuwd. Onlangs zijn lekkages opgetreden. Ik heb Brands daar van in kennis gesteld maar het duurt wel meer dan een maand voor ze contact met je opnemen. Dat is vrij vervelend, maar ze hebben zich toch gemeld. Ik hoop dat de reparatie met succes is uitgevoerd. Ton Claessens, Goirle

Ton Claessens 19 februari 2024
google

Ze hebben mij (en ook de buren) prima geholpen bij lekkage van het dak op zolder. Konden heel snel schakelen om een nieuw pannendak te leggen, ook toen het probleem niet meteen opgelost was kwamen ze snel terug om het definitief de kop in te drukken. Ik kan dit bedrijf aanraden. Bedankt jongens!

Corry 1 februari 2024
google

Wat zijn jullie goed en snel! En nog vriendelijk ook. Bedankt

Stefan Visscher 15 december 2023
google

Wij zijn zeer tevreden. Ze hebben hier het pannendak van 400 m2 opnieuw gedekt. Afspraak = afspraak. Zeer goed gepland en gecoördineerd. En kwaliteit geleverd tot in de puntjes. Als je iets aan je dak moet laten doen: vraag naar Angelo.

hans paul brandt 6 december 2023

We staan voor u klaar!

085 303 3777
Wij zijn vandaag bereikbaar
4.3/5 - 80+ klanten
cross
× Stuur ons een bericht