Vogelwerende dakprofielen

Heeft u last van vogels die zich onder uw dakpannen nestelen? Dit kan u voorkomen door vogelwerende dakvoetprofielen te plaatsen aan de onderkant van uw dakbeschot!

Gratis dakinspectie

Bel ons nu
085 3033 777

Wat zijn de gevolgen?

Wanneer u last heeft van vogels die zich onder uw dakpannen nestelen, zorgt dit voor een aantal problemen voor uw dak. De vogels pikken de isolatie weg en gaan zich nestelen op uw dakbeschot. Dit zorgt voor schimmels en houtrot. Als u merkt dat er vogels zich nestelen onder uw dakpannen dient u direct actie te ondernemen, want als u de vogels laat zitten zorgt dit ervoor dat ze een groter deel van uw dak gaan gebruiken.

Hoe kan dit voorkomen worden?

Het voorkomen van vogels die zich nestelen onder uw dakpannen kan eenvoudig worden opgelost door het plaatsen van vogelwerende dakvoetprofielen. De dakvoetprofielen worden geplaatst op de eerste panlat. Doordat deze dakvoetprofielen uitsteeksels hebben waar de dakpannen overheen vallen, kunnen de vogels op geen enkele mogelijkheid nog onder uw dakpannen komen.

Een bijkomend voordeel van het plaatsen van vogelwerende dakvoetprofielen is dat het spatwater vanuit de dakgoot tegengaat. Als er in uw dakgoot water staat en het gaat regenen, levert dit spatwater op die onder de eerste rij dakpannen tegen het dakbeschot aan spat. Door de vogelwerende dakvoetprofielen wordt dit tegengegaan, omdat deze profielen het spatwater tegenhoudt. Brands Dakonderhoud monteert de vogelwerende profielen snel en vakkundig, zodat uw dak geen schade meer oploopt door nestelende vogels.

Waarom Brands Dakonderhoud?

Een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring met een ervaren team aan dakspecialisten. Wij maken gebruik van de beste materialen en uw dak wordt snel en vakkundig gerepareerd. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en bieden 10 jaar garantie op ons werk. Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een gratis dakinspectie met ons in. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op, om een afspraak in te plannen.

Vraag offerte aan

Direct een offerte