Hecht familiebedrijf
25 jaar ervaring
Vast aanspreekpunt
Bel direct: 085 303 3777

Dakdekker blogs

Wij schrijven regelmatig informatieve blogs en handige instructies!

Dit zeggen onze klanten

4.4
Gebaseerd op 88 reviews
google

Dit bedrijf heeft laatst mijn dakpannen vervangen, ik had lekkage op verschillende plekken. Ze konden op korte termijn komen ondanks het slechte weer. Vriendelijke mensen en alles ging netjes volgens afspraak. Dak ziet er keurig uit en mijn lekkage is verholpen. Bedankt!

google

Heel fijn bedrijf om mee samen te werken, komt afspraken na en ontzettend vriendelijk :D

google

Na 2 twee aannemers te hebben benaderd die de klus niet konden klaren kwam ik via mond op mond reclame uit op Brands dakonderhoud welke op 22 september 2023 langs kwamen met 6 man sterk mijn dakpannen en die van mijn buurvrouw te vervangen. Het was mooi om te zien dat het 6 koppige team goed op elkaar is ingespeeld en dat resulteerde in een mooi resultaat. Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over de vakmensen van Brands dakonderhoud. Wat mij betreft is Brands dakonderhoud een aanrader...👍

google

In september j.l. heb ik mijn dakpannen laten vervangen, werk uitgevoerd door Brands Dakonderhoud. Het ging heel soepel en snel. Team is vakkundig en werken goed samen. Afspraken zijn goed nagekomen. Ik kan iedereen dit aanbevelen. After service is ook prima.

Chiu Tang 03/10/2023
google

Begin Augustus is bij ons lekkage geconstateerd bij hevige regenbuien. Omdat ik een aantal jaren geleden een vrijblijvende dak inspectie bij Brands Dakonderhoud heb laten uitvoeren en een daarbij keurig ben geholpen, heb ik weer met hun contact opgezocht. Destijds was het niet nodig om mijn dak te vernieuwen. In dezelfde week na het contact, is er een medewerker van Brands langs geweest, ondanks de vakantietijd. Hij heeft het dak gecontroleerd en opgenomen voor een offerte. Kort daarop heb ik een offerte ontvangen. Na bestudering heb ik de offerte geaccepteerd en binnen afzienbare tijd is er een afspraak gemaakt. Eind Augustus is er aangevangen met het vernieuwen van het dak. OP de afgesproken dag zijn de voorbereidingen getroffen en alles klaar gezet. De volgende dag vroeg in de ochtend stonden Angelo met zes collega’s klaar. Op gestructureerde en voortvarende wijze werd er begonnen. Nadat het tweede deel van de oude pannen waren verwijderd kwam er een tegenvaller boven water. Het dakbeschot (van rond 1900) was verrot/vermolmd. Door adequaat meedenken van Angelo, kon het tijdverlies binnen de perken worden gehouden. Er werden nieuwe dakbeschot platen geïnstalleerd en er kon verder gegaan worden met het vernieuwen van het dak. Op zaterdag ochtend is Angelo en twee collega’s verder gegaan met het afwerken van het dak. Nu zit er een nieuw mooi dak op die er weer tijden tegen weer en wind kan. Angelo en collega’s heel hartelijk dank voor jullie toewijding en inzet. Het was een zeer prettig contact.

google

Ik ben geen opdrachtgever maar ik heb gezien hoe de mannen van Brands een pannendak hebben vervangen en het dak van de woning hebben geïsoleerd. Super snel en het resultaat ziet er prima uit.

M. ten Hove 31/08/2023
google

Ik heb toch al heel veel bedrijven voor dakonderhoud over de vloer (nou ja, op het dak) gehad. Er was al-tijd iets dat niet goed ging. Maar mensen, Brands Dakwerkzaamheden steekt daar letterlijk met kop en schouder bovenuit. Wat een vakkundige mensen, wat een klantvriendelijkheid en service. En bovenal: netjes en zeer aardig personeel. In mijn onderhoudsboekje voor service-verlenende bedrijven staan zij op nummer 1. Ik hoop natuurlijk dat ik niemand nodig heb, maar áls er weer iets is, bel ik Brands Dakwerkzaamheden.

google

Wij zijn zeer tevreden over Brands en blij met ons mooie nieuwe dak. Snel geleverde offerte en voldoende tijd om het goed door te spreken. Zo vlak voor de bouwvak heeft een goed op elkaar ingespeeld team in ruim twee dagen ons dak op professionele wijze vervangen.

google

Brands dakonderhoud heeft voor ons kosteloos een inspectie gedaan na een lekkage, vlotte communicatie en snelle service!

Tom Brands 13/07/2023

We staan voor u klaar!

085 303 3777
Wij zijn vandaag bereikbaar
4.3/5 - 80+ klanten
× Stuur ons een bericht