Dak reparatie

Heeft uw dak schade opgelopen?

Schade aan uw dak moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Zelfs de allerkleinste beschadigingen kunnen enorme gevolgen hebben voor uw dak en woning. Een kapot dak zorgt niet alleen voor (mogelijke) lekkage, maar ook voor een lagere isolatiewaarde van uw woning. Lekkage is een van de grootste ergernissen voor woningbezitters. Als het niet snel gerepareerd wordt kun je mogelijk last krijgen van schimmels, houtrot en muren/plafonds die opnieuw geverfd/ behangen dienen te worden. 

 

Gratis dakinspectie

Bel ons nu
085 3033 777

Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Brands dakonderhoud en vraag een gratis inspectie aan. Weet u al wat het probleem is? Vraag dan direct een offerte aan. Whatsapp, bel of mail ons snel en voorkom nog meer schade aan uw woning! 

Waarom Brands Dakonderhoud?

Een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring met een ervaren team aan dakspecialisten. Wij maken gebruik van de beste materialen en uw dak wordt snel en vakkundig gerepareerd. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en bieden 10 jaar garantie op ons werk. Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een gratis dakinspectie met ons in. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op, om een afspraak in te plannen.

Vraag offerte aan

Direct een offerte