Dakramen/kappellen reparatie

Reparatie of vervanging?

Dakramen en dakkapellen worden vaak naderhand geplaatst aan uw woning. Doordat dit later toegevoegd wordt aan uw woning is het niet ongebruikelijk dat op de plekken waar uw dakraam of dakkapel aansluit op uw woning lekkage ontstaat.

Gratis dakinspectie

Bel ons nu
085 3033 777

 Erg vervelend en schadelijk voor uw dakconstructie en woning. Regelmatig inspecteren is dan ook ons advies, daarmee voorkomt u tijdig onnodige hoge kosten. Bij oude dakramen is het wellicht verstandiger om die compleet te vervangen, u wilt tenslotte ook niet dat wij binnen een jaar nogmaals langskomen. Dakramen tot een jaar of 10 kunnen nog makkelijk een opknapbeurt gebruiken, zonder vervangen te worden. Twijfelt u of wilt u meer weten hierover? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Wij nemen de situatie graag met u door en indien nodig komen wij vrijblijvend langs om een kijkje te nemen.

Waarom Brands Dakonderhoud?

Een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring met een ervaren team aan dakspecialisten. Wij maken gebruik van de beste materialen en uw dak wordt snel en vakkundig gerepareerd. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en bieden 10 jaar garantie op ons werk. Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een gratis dakinspectie met ons in. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op, om een afspraak in te plannen. 

Vraag offerte aan

Direct een offerte