Informeer uzelf goed met onze gedetailleerde informatie en tips over:

Dakinspectie

Uw dak is constant onderhevig aan het Nederlandse weer. Zo kan er schade ontstaan door temperatuurverschillen (scheuren), storm (losse pannen) en regen (mosvorming), maar ook door bijvoorbeeld vogels. Met een dakinspectie weet u meteen of er sprake is van achterstallig onderhoud of gebreken. Dakonderhoud en/of dakreparatie is vaak een stuk goedkoper voordat er echte problemen zoals lekkage of verzakking van uw dak ontstaan. Zo kan een lekkage de oorzaak zijn van houtrot en de complete dakconstructie aantasten. Dat kunt u voorkomen!

Gratis professionele dakinspectie
Brands Dakonderhoud komt vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor het uitvoeren van een gratis dakinspectie ter waarde van € 29,95. Aan de hand van de inspectie en uw wensen en budget maken wij een duidelijk en puntsgewijs rapport/offerte: geen verrassingen achteraf! Dit kunt u eventueel ook inleveren bij de verzekering; het voldoet aan alle geldende eisen.

Jaarlijkse dakinspectie
Het beste is om uw dak elk jaar door een dakspecialist te laten inspecteren. Brands Dakonderhoud controleert uw dak gratis op de volgende punten:

• Staat van het houtwerk
• Staat van de dakbedekking zoals dakpannen of EPDM
• Dakgoten en dakbeschot
• Nokvorsten en kantpannen
• Staat van dakramen en dakkapellen
• Staat schoorsteen (voegwerk, loodwerk, plateau)

Gratis dakinspectie aanvragen
Ons team van dakspecialisten staat klaar om snel en vakkundig een dakinspectie bij u uit te voeren. Wilt u een dakinspectie aanvragen of wilt u direct een offerte aanvragen voor reparatie of onderhoud? Vul dan uw gegevens zo volledig mogelijk in en omschrijf duidelijk de gewenste werkzaamheden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak.

Lees bij onze andere diensten meer over diverse opties voor dakreparatie en dakonderhoud.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.