Informeer uzelf goed met onze gedetailleerde informatie en tips over:

Dakreparatie

Schade aan een dak is heel vervelend en komt regelmatig voor: van het kapotgaan van enkele dakpannen tot fikse lekkage en houtrot door losse nokvorsten of een lekkend dakraam. Brands Dakonderhoud kan alle dakproblemen vakkundig voor u oplossen. Het is belangrijk om bij schade aan uw dak snel actie te ondernemen. Hoe langer u wacht met de reparatie, hoe groter de problemen aan uw dakconstructie kunnen worden en hoe hoger de kosten van dakreparatie.

Kosten van dakreparatie
De tarieven van Brands Dakonderhoud behoren tot de scherpste tarieven van Nederland, in combinatie met vakwerk met 10 jaar garantie. Voordat wij beginnen met de reparatie van uw dak spreken we met u een duidelijke prijs af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij denken altijd mee over de beste oplossing voor uw dakreparatie die past binnen uw budget. Door te werken met vakmensen en kwaliteitsmaterialen zorgen wij ervoor dat de problemen niet terugkomen, mits u natuurlijk uw dak regelmatig laat onderhouden.

Snelle dakreparatie
Zijn er pannen van het dak gewaaid (en kapot gevallen)? Ontdek u opeens een fikse lekkage? Ons team van dakspecialisten staat klaar voor een snelle en vakkundige dakreparatie. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan uw contactgegevens in en omschrijf duidelijk uw vragen of de gewenste werkzaamheden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met uw op voor een afspraak. Moet het nog sneller? Dan bieden wij 24/7 service.

Lees bij onze andere diensten meer over diverse opties voor dakreparatie en dakonderhoud.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.