Informeer uzelf goed met onze gedetailleerde informatie en tips over:

Reparatie van nokvorsten en kantpannen

Een nokvorst is een speciaal gevormde dakpan voor de top (nok) van het dak. Een kantpan is een dakpan die wordt toegepast aan de zijkant van een huis. De nokvorsten overlappen elkaar om te zorgen voor een waterdichte afsluiting van uw dak. De kantpannen overlappen de muur om te voorkomen dat water in de spouw en muren loopt. De nokvorsten en kantpannen liggen vast in een cementverbinding, die aangetast kan worden door weersinvloeden. Het cement kan brokkelen of scheuren, waardoor uw dak niet langer waterdicht is.

Flexibele dakmortel
Brands Dakonderhoud zet de nokvorsten en/of kantpannen van uw dak opnieuw vast met een flexibele kunststof dakmortel. Zo wordt krimp en uitzetting door wisselende weersinvloeden (hitte/kou, vocht/droogte) opgevangen, zodat de dakmortel intact blijft en uw dak lekvrij. De flexibele dakmortel vormt ook een mooie en strakke afwerking van uw dak, waar u vele jaren plezier van heeft.

Vrijblijvende offerte
Met ons team van dakspecialisten staan wij klaar om snel en vakkundig een nokvorstreparatie of kantpanreparatie aan uw dak uit te voeren. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan uw contactgegevens in en omschrijf duidelijk uw vragen of de gewenste werkzaamheden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak.

Lees bij onze andere diensten meer over diverse opties voor dakreparatie en dakonderhoud.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.